29 Kasım 2012 Perşembe

Şükrü Saraçoğlu Stadı Deplasman Tribünü Nerede?

Şükrü Saraçoğlu Stadı herkesin bildiği gibi İstanbul Kadıköy'de bulunuyor. Bu stadda maçları olan rakip takım taraftarlarının maçı takip edecekleri deplasman tribünü ise ilk kez gidenler için ulaşılması bulunması zor bir noktada yer alıyor. Şahsen 28 Kasım 2012-Fenerbahçe-Pendikspor maçında deplasman tribününü bulmakta zorlandım, çevrede tabela olmadığından özel güvenliklerin 'köprünün altından dolan' sözüne göre hareket ederek tribüne ulaşabildim. Benim çektiğim sıkıntıyı başka futbolseverler çekmesin diye deplasman tribününü tarif etmeye çalışacağım.

Deplasman Tribünü Migros Tribünü'nün Söğütlüçeşme Tren İstasyonuna bakan köşesinde bulunuyor. Migros tribününe FB taraftarlarının normal şekilde girmesi için Migros mağazasının olduğu tarafa gitmeleri yeterli ama deplasman tribünü bu normal taraftar girişiyle alakasız yerde. Deplasman tribününe girebilmek için köprü altındaki yolun kenarından yürümeniz lazım. Bu yola girmek için de 2 alternatifiniz var. Ya İspark'ın bulunduğu taraftan(eski salı pazarı) yürüyeceksiniz ya da stadın önündeki köprünün altından dolanacaksınız. Bilet almak isterseniz de gördüğüm kadarıyla deplasman tribününe giriş noktasında bir bilet satış gişesi koymuşlar. Bu yazdıklarımı fotoğraf üzerinde göstermeye çalıştım. Umarım faydası olur.


 Fotoğrafın üstüne tıklayarak en büyük boyda görüntüleyebilirsiniz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

TEŞEKKÜRLER ÇOK YARARLI BİLGİLER ...

Hillsborough Faciası'nın Yıldönümüne Yaklaşırken | 15 Nisan 1989

4-4-2 Dergisinin Twitter hesabının bu sabah paylaştığı yazı ile birlikte tekrar Hillsborough Faciası'nı hatırladım. 96 kişinin öldüğü ol...